Pages

30 mei 2014

Bagels


Eerder schreef ik dat we 35 kilo meel gekocht hadden bij de molen en al die zakken met meel in de kast stimuleren je wel om oude en nieuwe recepten uit te proberen.

Je dag beginnen met een lekker vers wit of bruin brood is echt een aanrader. Maar deze week zijn er ook al weer worstenbroodjes gebakken.

Het nieuwe recept dat ik uitgeprobeerd heb zijn deze bagels. Op speciaal verzoek van dochter die ze gegeten had tijdens haar schoolreis naar Polen.


Het recept komt uit het boek Brood van Christine Ingram en Jennie Shapter en is vergelijkbaar met het recept op deze website.

De bagels zijn goedgekeurd en het is zeker voor herhaling vatbaar. Maar eerst de komende tijd nog wat andere recepten uitproberen. 

2 reacties:

corina zei

Zien er erg lekker uit.
Het ruikt dan ook zo lekker in huis als je aan het bakken bent.

Ben benieuwd naar de volgende baksels die er voorbij gaan komen.

Corina

Kim zei

oooh lekker! Ze zien er heerlijk uit!