Pages

9 februari 2015

Comfort-bh met dierenprint


Vorige week kwam ik dit stofje tegen. Het was in de uitverkoop en ik vond het wel grappig en dan kun je het niet laten liggen en neem je het mee naar huis. Thuisgekomen zag ik er opeens een comfort-bh in.

Meteen de cups bekleed en op de pop gespeld voor het verdere ontwerp.
Een van de lingeriemaatjes had als tip om bij de comfort-bh het schouderstuk doorzichtig te maken en dat wilde ik eens uitproberen.
Het achterpand is deze keer gemaakt van alleen powernet zodat het ietwat doorzichtig is.
Twijfelde even of dat stevig genoeg zou zijn voor een grotere maat bh maar ik merk weinig verschil met mijn andere bh's waar ik lycra met powernet combineer.

Ik zat helemaal in een flow en de bh met slip waren dan ook best wel snel gemaakt. Ik heb hem zelfs al gedragen en ook deze zit weer fijn.

Alleen de kwaliteit van de tricot is niet zo heel goed. Hij trekt bij het middenstuk al wat vaal weg en ook bij daar waar het beugelband gestikt is aan de bovenrand zie je dat de tricot niet helemaal goed is.

Maar het idee is wel helemaal uitgewerkt zoals ik het in mijn hoofd had, en mocht ik een vergelijkbaar stofje in een betere kwaliteit tegenkomen dan maak ik hem gewoon nog een keer.
Tot die tijd zal ik deze zeker met plezier blijven dragen.

3 reacties:

Gondalien zei

Jammer dat het stof nu al een beetje vaal wordt, want hij is erg mooi.

corina zei

Heel gaaf setje is het geworden.
Jammer dat de tricot wat tegenvalt.
Wel fijn dat ie weer goed zit.

Corina

Alice zei

Je hebt de bh gemaakt als comfort BH, maar zo ziet ie er niet uit met dat hippe tijgerstofje. Leuk hoor!